PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Juny
2014

Més de 70 persones assisteixen al segon Cafè d’Aventura per millorar la xarxa de contactes d’empreses i trobar possibles inversors

L’empresa sabadellenca ARTINPOCKET ha rebut la distinció de l’organització pel seu servei de venda i promoció d’art

El “Cafè d’Aventura: II Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” ha reunit avui més de 70 persones a Fira Sabadell, entre les quals s’ha comptat amb la presència d’una quinzena d’inversors. L’èxit de públic i la valoració positiva de l’organització fan preveure una tercera edició. L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch i amb la col·laboració de Jove Cambra Internacional,  ha organitzat aquesta activitat  amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el  Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

Aquesta activitat ha reunit avui persones emprenedores i responsables d’empreses amb inversors com a fórmula per millorar la xarxa de contactes i aconseguir noves vies de finançament privat. L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, durant l’obertura de la sessió ha destacat,

el compromís de l’administració local de donar suport a les persones emprenedores perquè aportin valor al teixit empresarial.

L’activitat es centra en empreses i projectes de base tecnològica i amb no més de tres anys d'activitat, empreses i projectes amb un potencial clar de creixement i aquelles nascudes a partir d’una altra existent o sorgides a l'àmbit universitari.

El jurat ha escollit 10 projectes empresarials entre les més de 40 candidatures presentades a aquest Fòrum. Les empreses han tingut l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats d’inversió a diversos agents que financen projectes empresarials en procés de constitució o consolidació i que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci. Entre les empreses que han pogut exposar públicament la seva experiència, l’organització ha atorgat una distinció a l’empresa sabadellenca ARTINPOCKET. Aquest projecte consisteix  en la promoció i venda d'art combinant comunitats digitals, gamificació i comerç electrònic, a més d’exposicions en línia per artistes i galeries. L’organització li ha atorgat un premi de 1.500 euros i 6 mesos d’estada en la modalitat de coworking al Centre de Promoció Empresarial amb una bonificació del 75%.

A més, per al conjunt dels 10 projectes finalistes l’organització ha ofert formació específica en comunicació prèvia a aquest fòrum i l’accés a un mentoratge amb professionals especialitzats en les diferents àrees de negoci i sectors dels projectes a fi d’impulsar el seu creixement amb més garanties.

El programa del fòrum també ha inclòs un espai de networking en el qual tot el públic assistent, persones emprenedores i inversors han pogut interactuar. Pel tram final de la jornada s’ha comptat amb una conferència-debat a  càrrec del president del grup inversor Keiretsu Forum Spain, Miquel Costa i l’emprenedor, André Vany-Robin. Tots dos han coincidit en valorar molt positivament trobades com les del Cafè aventura i l’alt nivell del projectes presentats.  Segons Miquel Costa,

no tots els projectes passen per finançament tradicional o fòrums d’inversors, és important explorar les diferents vies de finançament que s’ajustin a cada projecte empresarial.

Per l’emprenedor André Vany-Robin la clau és apostar per

una visió global de mercat quan una persona es planteja un projecte emprenedor”  i destaca l’existència en el territori de “bons professionals i bona ètica de treball