PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  29
  Juny
  2023

  Més de 75 persones participen en un programa formatiu per promoure la competitivitat de professionals i empreses vinculades al col·lectiu sènior

  Les activitats s’ha realitzat en el marc del projecte conjunt de Sabadell, Badia, Castellar i Cerdanyola denominat Activa Vallès +60

  Més de 75 persones participen en un programa formatiu per promoure la competitivitat de professionals i empreses vinculades al col·lectiu sènior

  Amb el curs “Assistent comercial en l'atenció del client sènior” que té lloc aquesta setmana al Centre de Formació Cal Molins es tanca un cicle d’activitats formatives per promoure la competitivitat de professionals i empreses vinculades al col·lectiu sènior. Un total de 75 persones han participat fins el moment en aquesta programació que ha comptat amb 14 activitats adreçades a persones en recerca de feina i professionals que ja treballen amb el col·lectiu sènior, professionals de RRHH i empreses que volen obrir-se a aquest mercat o bé que en la seva plantilla tenen treballadors/es sèniors.

  Entre els cursos que s’ha portat terme estan coaching sanitari per a professionals del sector, abordatge dels trastorns de salut mental en centres geriàtrics o psicologia geriàtrica, entre d’altres. Les activitats s’han realitzat en el marc del projecte conjunt de Sabadell, Badia, Castellar i Cerdanyola denominat Activa Vallès +60.

  Aquesta és una iniciativa finançada per la Diputació de Barcelona dins el programa Treball, Talent i Tecnologia per promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia.

  El cas d’ Activa Vallès +60 s’ha centrat en promoure l’ocupació de qualitat i la competitivitat de les empreses dedicades a la millora de la qualitat de vida de la gent gran donat l’actual sobreenvelliment i potencial creixement de les persones de més de 60 anys en aquest territori i l’existència d’un important volum d’empreses i agents com ara universitats o centres de recerca dedicats a oferir productes i serveis a aquest col·lectiu.

  D’acord amb l’anàlisi desenvolupat s’han identificat 152 empreses i entitats d’aquest sector en el conjunt dels quatre municipis que sumen 2.471 professionals. De fet, la programació dels cursos que ara s’ha realitzat estan dissenyats atenent les necessitats detectades per empreses de la cadena de valor del sector sènior. Per mitjà d’entrevistes individuals i jornades de treball, les empreses van anar configurant la formació específica que consideraven necessària pel seu personal.

  En relació a la millora de les competències digitals per mitjà d’aquest projecte també s’ha atès a 300 persones en situació d’atur que han realitzat una prova per valorar el seu nivell de competències digitals i poder millora de la seva ocupabilitat. Alhora entre empreses del sector sociosanitari s’ha fet una diagnosi per a conèixer el seu grau de maduresa d’aplicació de les tecnologies en les seves organitzacions. En paral·lel, s’han desenvolupat cursos sobre l’ús de diferents eines digitals adreçats a persones sèniors englobades en el segment de la població anomenat envelliment actiu.

  Ara Activa Vallès+60 arriba al seu tram final després de 2 anys en el que entre altres coses ha permès posar en valor els actius en el territori entorn a la cadena de valor de la Silver Economy i per aquest motiu el passat març es va desenvolupar la Fira Silver Vallès.

  Categories Sabadell 2030, Empresa, Economia i treball, Treball, Projectes Estratègics Tags Activa +60, Centre de formació Cal Molins