PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Desembre
2021

Més del 50% de l’espai firal ja està compromès pel primer Saló Sakura Matsuri

El Saló se celebrarà del 29 d’abril a l’1 de maig del 2022 a Fira Sabadell, i permetrà acostar la cultura japonesa a Sabadell

Més del 50% de l’espai firal ja està compromès pel primer Saló Sakura Matsuri

La primera edició del Saló Sakura Matsuri que se celebrarà a la ciutat de Sabadell, del 29 d’abril a l’1 de maig del 2022, ja té acordat més del 50% de l’espai disponible. El saló serà una trobada multisectorial al recinte de Fira de Sabadell on s’hi aplegarà la cultura, el turisme, la tecnologia, la gastronomia, arts marcials japoneses i manga. La trobada, oberta al públic, oferirà activitats per a tots els públics al recinte i també a diferents punts de la ciutat.

La primera edició del Saló Sakura Matsuri té intenció d’acostar la cultura japonesa a la ciutat. La setmana del 25 d’abril a l’1 de maig, Sabadell aproparà el Japó als catalans i catalanes que s’acostin a la ciutat i, del divendres 29 al diumenge 1 de maig, podran gaudir de la primera edició del Saló Sakura Matsuri a Fira Sabadell.

Aquest primer saló Sakura Matsuri és una ferma aposta de l’Ajuntament de Sabadell per situar-se com a ciutat organitzadora de fires i trobades professionals MICE (les sigles en anglès de Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions) o, el què és el mateix, Reunions, Incentius, Conferències i Fires. De la mateixa manera, la trobada serà també un suport explícit a tot el comerç local, que durant tota la setmana podrà oferir tota la seva varietat als visitants que s’acostin a la ciutat.

Durant els 3 dies de saló, els 3.000 metres quadrats de la nau central de Fira de Sabadell l’ocuparan més de 30 expositors. El saló Sakura Matsuri és el primer i únic de les seves característiques fet mai a Catalunya, estarà obert a tota classe de públic, seguirà totes les normes de seguretat sanitària adequades al seu moment i té previst aplegar uns 3.000 visitants diaris de tot Catalunya.

La ciutat de Sabadell com a nou destí turístic MICE

Més enllà de l’oferta cultural sobre tot allò que envolta al Japó, el saló forma part d’una estratègia de l’Ajuntament de la ciutat per donar a conèixer Sabadell a l’exterior i també les seves instal·lacions firals com a nou destí MICE.

La celebració d’aquesta primera edició contribuirà a la promoció econòmica de la ciutat i a la projecció de la seva imatge cap a l’exterior, oferint l’oportunitat de crear lligams culturals, turístics i empresarials amb el Japó.