PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Maig
2020

Nou cap de setmana amb diversos carrers tallats al trànsit perquè hi puguin passar els vianants

Nou cap de setmana amb diversos carrers tallats al trànsit perquè hi puguin passar els vianants

El proper cap de setmana, l’Ajuntament tornarà a transformar en zones de prioritat per a vianants el carrer de Sant Miquel a la Creu Alta –entre les places dels Usatges, de l’antic Vapor Cusidó i de Carrasco i Formiguera–; els carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample –entre la carretera de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís–, i el carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà –entre la ronda de Santa Maria i la carretera de Barcelona. 

Aquest tall de trànsit se suma al de l’eix central –des de la plaça de les Dones del Tèxtil fins gairebé al capdavall de la Rambla– i alguns trams de les avingudes de Barberà, de la Concòrdia i de Matadepera, al sud i al nord de Sabadell, respectivament.

Així mateix, l’Ajuntament recomana a la ciutadania que camini pel costat dret, de manera que entre totes i tots ajudem a garantir la distància entre persones. Aquesta recomanació es tradueix en una nova senyalització a més de 75 carrers distribuïts als set districtes, incloent-hi les principals vies dels diferents barris.

L’objectiu d’aquestes accions és que mentre duri la fase 0 del confinament els ciutadans puguin tenir més espai per passejar i per fer esport sense haver d’estar pendents del pas dels vehicles.