PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Mai
2020

Nou programa de formació en línia per donar suport a les empreses i persones emprenedores

La inscripció està oberta al web sabadellempresa.cat

Nou programa de formació en línia per donar suport a les empreses i persones emprenedores

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a ofereix un nou programa de formació empresarial propi en línia, que inclou diferents sessions informatives, càpsules de coneixement, així com cursos i programes específics. D’aquesta manera, l’activitat formativa presencial que s’ofereix periòdicament s’ha adaptat a un format en línia per mantenir aquest servei. Aquest programa, com és, està adreçat a persones emprenedores, empresàries individuals i empreses. 

El primer seminari web o “webinar” es farà els dies 6 i 7 de maig amb el títol Impulsa el teu negoci i fidelitza els teus clients a InstagramResponsables de comunicació de negocis susceptibles de generar comunitat a Instagram podran descobrir exemples d’èxits i estratègies útils per implantar en els seus casos. 

Els dies 19, 20 i 21 de maig tindrà lloc Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci. L'objectiu del taller és acostar la mecànica dels impostos als petits empresaris/àries, per conèixer millor el seu contingut i puguin realitzar de forma independent o juntament amb la seva gestoria, una millor planificació de la seva tributació.

Ja al juny, els dies 1 i 3 el torn serà per al seminari en línia Vull ser autònom/a: què puc fer amb el certificat digital? que mostrarà les utilitats del certificat digital de la Generalitat de Catalunya idcat per a les persones autònomes.

Entre els webinars ja programats està també el dels dies 8, 11, 15 i 18 de juny Ho estic fent bé? Els indicadors, clau de gestió de la pime o l'autònom. L’objectiu del curs és donar a conèixer què són els indicadors clau de gestió, quins són els principals en els diferents àmbits de l’empresa i com es calculen.

El programa de formació empresarial s’anirà ampliant. Totes les activitats requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació d’aquestes activitats ho pot fer a través del web sabadellempresa.cat.

#JoEmFormoaCasa

Aquesta iniciativa s’afegeix a altres sorgides des de l’àmbit de la Promoció Econòmica com l’espai web #JoEmFormoaCasa amb recursos educatius en obert. En concret, des del Punt Òmnia del Centre de Formació Cal Molins es facilita l’accés a tot un seguit de recursos d’autoaprenentatge TIC com eines Google o Linkedin. L’apartat #JoEmFormoaCasa s’actualitzarà de forma periòdica durant el confinament.

D’altra banda, el Centre de Formació Cal Molins ofereix la possibilitat de formació online en més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos per mitjà de l’Aula Mentor. Aquesta iniciativa de formació oberta, flexible està adreçada a persones adultes (en situació d’atur o en actiu) que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals.