PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Juliol
2018

Nou servei gratuït perquè alumnat d’ESO i batxillerat que ha d’estudiar o fer treballs a l’estiu pugui resoldre dubtes

S’ubicarà al Vapor Codina, estarà obert del 6 al 31 d’agost i comptarà amb dos docents

Nou servei gratuït perquè alumnat d’ESO i batxillerat que ha d’estudiar o fer treballs a l’estiu pugui resoldre dubtes

L’alumnat d’ESO i batxillerat de Sabadell que ha d’estudiar o fer treballs acadèmics a l’agost tindrà a l’abast un nou recurs de suport. L’Ajuntament posarà en marxa per primer cop un espai perquè els estudiants puguin resoldre els dubtes que els sorgeixin mentre repassen o treballen continguts de les diferents matèries. El servei, d’accés gratuït, s’ubicarà a les dependències de l’Oficina Jove, al Vapor Codina (c. de Blasco de Garay, 19) i comptarà amb dos docents –un especialista en l’àmbit de les ciències i un altre en llengua i humanitats–, que explicaran als joves les qüestions que els plantegin.

L’aula obrirà del 6 al 31 d’agost, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia. No cal inscripció prèvia.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga,

la possibilitat que un alumne pugui comptar amb un suport educatiu a l’estiu no hauria de dependre del poder adquisitiu de les famílies. En aquest sentit, és per això que des de l’Ajuntament oferim aquest nou servei obert a tothom i de manera gratuïta perquè qui ho necessiti pugui venir i fer les seves consultes.

Millora del rendiment acadèmic

L’impuls del nou servei s’emmarca en el desenvolupament del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu Sabadell 2017-2017. Un Pla que, entre les seves àrees d’acció, aposta per mesures que contribueixin a millorar el rendiment acadèmic d’infants i joves amb accions com ara el reforç dels aprenentatges dins i fora de l’àmbit escolar i mesures que potenciïn el paper socioeducatiu i relacional de biblioteques, espais joves o menjadors escolars, entre altres iniciatives.