PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

23
Novembre
2015

Nova edició del Curs d’Agents Antirumors, per combatre prejudicis i estereotips

Combatre els rumors, els estereotips i els prejudicis és el principal objectiu del Curs d’Agent Antirumors, que es desenvolupa al Casal Pere Quart, el 26 de novembre i el 2,cursrumors23 10 i 14 de desembre.

Aquesta activitat és una de les accions que duu a terme La Xarxa Antirumors de Sabadell, impulsada per la regidoria de Drets Civils i Ciutadania, i que té com a objectiu desmuntar els rumors i prejudicis entorn veïns i veïnes d’orígens culturals diversos que viuen a la nostra ciutat. També forma part del programa de Drets Humans

En el marc d’aquest projecte s’organitza la sisena edició d’aquest curs, que ha format ja un total de 269 persones, moltes de les quals s’han incorporat a la Xarxa o participen voluntàriament a les accions de sensibilització que s’organitzen.

Estratègies antirumors

El curs, gratuït i obert a tothom, està format per quatre sessions d’unes tres hores de durada. S’estructura en dues sessions teòriques, per conèixer la construcció de la diversitat cultural i quines són les estratègies comunicatives i emocionals per gestionar els rumors, i dues de pràctiques, per utilitzar aquestes eines en supòsits reals.

La formació va a càrrec de membres de les entitats Centre d’Estudis Africans, D-Cas (Col·lectiu d'Analistes Socials) i l’agrupació La Xixa Teatre. Per formalitzar la inscripció cal adreçar-se a la regidoria de Drets Civils.

Més informació a:

http://www.sabadell.cat/ca/antirumors

https://www.facebook.com/xarxaantirumors