PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Octubre
2016

Nova edició del curs de gestió administrativa per a persones en atur amb certificat de professionalitat

11 persones que van formar part de la darrera edició ja estan treballant

L’Ajuntament de Sabadell manté obert el període d’informació i de presentació de sol·licituds al curs d’Activitats de Gestió Administrativa gratuït per persones en atur. Aquesta oferta formativa s’emmarca dins el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives).

Aquest projecte de formació ocupacional promogut per la Fundació Inform té com a finalitat la qualificació de persones en atur en el camp de l’administració i la gestió d’empreses per tal d’assolir un perfil administratiu polivalent per a pimes, mitjançant la metodologia de la simulació d’una empresa, reproduint situacions reals.

En aquesta empresa simulada s’utilitzen les eines i els documents d’una empresa real i es segueixen els circuits administratius habituals d’un centre de treball. L’empresa simulada és T@lentum formació, empresa de serveis que es dedica a la formació contínua de persones adultes i a la venda i subministres de material didàctic i de programes informàtics.

Aquest sistema s’ha implantat a més de 200 centres educatius distribuïts arreu d’Espanya. El conjunt de totes aquestes empreses forma una xarxa de relacions comercials d’empreses simulades que es relacionen entre elles a nivell estatal i internacional.

Les persones interessades en optar a alguna de les 30 places del curs poden participar en la propera sessió que es farà el 26 d’octubre a les 9:30h. en el Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32). Per assistir-hi cal confirmar prèviament l’assistència trucant al telèfon 93 745 32 23. El curs, de 900 hores de durada, possibilita l’obtenció del Certificat de professionalitat de Nivell 2 (Activitats de Gestió Administrativa).

Espai del SEFED