PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • L'Ajuntament i TUS han dut a terme millores en el servei de transport públic urbà de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

 • Acte institucional d'obertura de Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Millores en la tramitació de llicències d'obres

 • Dades TUS 2023 Transports Urbans de Sabadell

 • Visita a les obres del Pavelló Oest

  15
  Juliol
  2019

  Nova edició del programa 30 Plus de foment de l’ocupació de qualitat per a majors de 30 anys en atur

  El projecte permet a les empreses rebre fins a 9.450 € per a la contractació d’aquest col·lectiu

  Nova edició del programa 30 Plus de foment de l’ocupació de qualitat per a majors de 30 anys en atur

  L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa la quarta edició del programa 30 Plus, que persegueix la inserció laboral de persones en situació de desocupació majors de 30 anys proporcionant-los, entre altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. El programa permet rebre fins a un màxim de 9.450 € de subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per contractar aquestes persones durant el període mínim de 6 mesos i màxim de 9.

  La quantia serà proporcional al tipus de jornada i a la durada del contracte que s’acordin. El termini per subscriure contractes comença el 2 agost de 2019 fins a l’1 d’abril de 2020 i l’objectiu és que se’n puguin beneficiar fins a 60 persones. El Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya subvenciona amb 255.345,45 € per executar aquest projecte.

  En anteriors edicions el programa ha afavorit la contractació de persones sense formació homologada, persones amb certificat de risc d’exclusió social, persones aturades de llarga durada i dones de més de 45 anys amb dificultats per conciliar vida familiar i laboral, entre altres.

  D’altra banda, participants amb risc d’incorporar-se al mercat laboral de forma precària ho van fer amb contractes superiors als 6 mesos, una part dels quals va signar un contracte indefinit un cop finalitzat el primer contracte. Per tant, el programa 30 plus incentiva que les empreses que tenen necessitat de personal incorporin a les seves plantilles persones d’un col·lectiu de la població per als quals no hi havia pràcticament ajudes per la seva contractació, alhora que proporciona una solució alternativa a la precarietat laboral i de responsabilitat social.

  Segons la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, “el 50% dels contractes signats per persones de 30 anys o més eren inferiors a 6 mesos a juny de 2019. Amb el 30 plus es fomenta l’ocupació de qualitat que permet atendre les necessitats de les empreses i de les persones, especialment les que queden fora del mercat laboral per diverses raons”.

   Funcionament del 30 Plus

   El primer pas d’aquest programa és detectar la necessitat de l’empresa i la descripció del lloc a cobrir, després es cerca la persona amb les competències adients. L’Ajuntament de Sabadell s’encarrega de reclutar i preseleccionar i l’empresa decideix. Finalment, es dissenya una formació complementària per millorar l’adequació al lloc de la persona a contractar. La formació està subvencionada a càrrec del programa (mínima 60 h), especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc de treball.

  Les empreses que es vulguin acollir a aquestes bonificacions podran comptar amb el suport necessari, assistència tècnica i assessorament durant tot el procés de col·laboració. Per rebre més informació es pot contactar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al telèfon 93 7453161 o a les oficines del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis). També a www.sabadelltreball.cat.

   Un total de 226 persones participants en els tres edicions del 30+ desenvolupades fins al moment han aconseguit una feina.

  Categories Empresa Tags ocupació, Programa 30 Plus, treball i empresa