PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Gener
2017

Nova edició del programa FEM Ocupació per a Joves a Sabadell

El projecte, finançat pel SOC, s’adreça a joves entre 18 i 29 anys

Nova edició del programa FEM Ocupació per a Joves a Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha engegat una nova edició del programa FEM Ocupació per a joves, un programa de formació i treball per a joves que combina la identificació de les necessitats de les empreses, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació.

Està adreçat al col·lectiu jove d’entre 18 i 29 anys que estiguin inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya, com a demandants d’ocupació i que comptin amb el graduat en ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Els joves participants, prioritàriament amb experiència, a més d'obtenir un lloc de feina, gaudiran d’una formació subvencionada d'entre 90 i 150 hores. Aquesta podrà ser semipresencial o presencial a les instal·lacions del Vapor Llonch i es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball.

El proper 7 de febrer a les 10:30 del matí es farà una sessió informativa a l'Auditori del Vapor Llonch per explicar aquest programa. Per assistir-hi cal emplenar el següent formulari.

Adreçat també a empreses

Les empreses que hi col·laborin contractant participants del programa podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica de 3.891,60€ durant un màxim de 6 mesos. A més, rebran assistència tècnica i assessorament durant tot el procés, comptant amb el Servei Municipal de Promoció Econòmica per realitzar el reclutament i la preselecció de candidatures i la formació adaptada a les necessitats del lloc de treball.

Les empreses interessades en participar poden contactar en línia o bé adreçar-se al personal tècnic municipal d’Intermediació laboral (93 745 31 61).