PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Octubre
2017

Noves contractacions previstes de joves inscrits al sistema de Garantia Juvenil

Es faran sessions informatives els dies 24, 26 i 27 d’octubre

L’Ajuntament de Sabadell preveu contractar joves inscrits al sistema de Garantia Juvenil en el marc del programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya per desenvolupar tasques i serveis en benefici de la ciutat. L’Ajuntament ha fet la sol·licitud corresponent i el projecte està encara pendent d’aprovació definitiva per part de la Generalitat de Catalunya.

En cas de resoldre-la favorablement, el programa s’ha d’iniciar abans del 30 de novembre de 2017 i per aquest motiu la propera setmana s’oferiran un conjunt de sessions informatives per a les persones interessades. Els dies 24, 26 i 27 d’octubre s’han programat diferents sessions, a l'auditori del Vapor Llonch, per explicar els llocs de feina a cobrir per un període de sis mesos. Es tracta de: administratius, auxiliars d'atenció al ciutadà, tècnics informàtics, tècnics comunicació audiovisual, tècnics d’ocupació, tècnic logística d’obres, tècnic infància, tècnic emprenedoria, tècnics relacions laborals i tècnic responsabilitat social.

Les persones aspirants han de complir els requisits següents: ser menor de 30 anys i beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil i estar inscrites com a persones demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. A més, han d’acreditar tenir un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o un certificat de professionalitat que habiliti per a l'exercici professional.

En concret, la titulació requerida és CF família administrativa-comercial, CP branca administrativa, CF o estudis universitaris branca informàtica o titulació en Periodisme, CFGS Comunicació audiovisual, CFGS Arts, Llicenciats Arts, Llicenciat Dret, Llicenciat economia, Psicologia, Pedagogia, Història, Filologia, Polítiques, Relacions laborals, Magisteri, Arquitectura tècnica, enginyeria edificació, CFGS oficialies industrials. També han de complir els requisits de la modalitat de contracte en pràctiques i no haver participat en el programa a la convocatòria 2016.

Les persones interessades es poden presentar a les sessions informatives previstes aportant full d’inscripció de Garantia Juvenil a l’Oficina de Treball, fotocòpia del títol de la formació reglada corresponent, fotocòpia del DNI i un currículum actualitzat.

Informació de les sessions