PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Març
2022

Oberta la inscripció a la nova formació per donar suport a les empreses i persones emprenedores especialment en digitalització

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a proposa fins al juliol 9 activitats noves

Oberta la inscripció a la nova formació per donar suport a les empreses i persones emprenedores especialment en digitalització

L’Ajuntament de Sabadell treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat a través de diferents projectes. Una de les línies ja consolidades és l’oferta anual d’activitats de formació adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses que completa les activitats de formació dissenyades pels treballadors en actiu i per a les persones en situació d’atur. Actualment està oberta la inscripció per a les noves activitats programades entre febrer i juliol de 2022 des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a.

Després de la primera activitat programada amb el títol “La protecció de dades a l’empresa”, es preveuen durant març tallers per aprofundir en la transformació digital dels negocis. En concret, les propostes són: “Introducció a l‘e-commerce”, “Posiciona el teu projecte en cercadors (SEO)” i “Porta el la teva empresa a nivell estel·lar amb la digitalització”. En aquesta línia sobre digitalització també es proposa pel mes de maig el curs “Vull vendre per  Internet; per on començo?”. I al juny i juliol es completa la formació en aquest àmbit amb les activitats “Comerç a Linkedin. Capta nous clients des del primer dia” i també “Instagram i Twitter per a negocis”.

L’oferta formativa d’aquest primer semestre de l’any es completa amb a la sessió “Emprenedoria social. Idees de negoci per a necessitats socials” i  “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci”.

Informació i inscripció a sabadellempresa.cat

Aquestes activitats poden ser online o presencials i en funció de l’activitat es desenvoluparan al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236)  o al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). Totes les activitats requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació de qualsevol d’aquestes activitats ho pot fer per mitjà del web sabadellempresa.cat.