PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  21
  Setembre
  2022

  Oberta la inscripció a la nova formació per donar suport a les empreses i persones emprenedores

  L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a proposa noves activitats pel darrer quadrimestre de l’any

  Oberta la inscripció a la nova formació per donar suport a les empreses i persones emprenedores

  Ja està oberta la inscripció per a les noves activitats de formació adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses. Aquest cursos completen les activitats de formació dissenyades pels treballadors en actiu i per a les persones en situació d’atur.

  La primera acció programada el dies 28 i 30 de setembre és “Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners”. L'objectiu del taller és ensenyar una metodologia de registre, càlcul i presentació dels models tributaris per la seu electrònica de l'Agència Tributària, per dotar les persones d'una major autonomia en la gestió dels seus impostos i per estalviar costos.

  El 18 d’octubre es desenvoluparà el taller “Com captar els primers clients si ets una persona emprenedora” per aprendre a dissenyar i implementar un pla comercial com a full de ruta per captar primers clients quan encara no es tenen casos d'èxit.

  A l’octubre també es preveu el curs “Eina per a gestionar el teu negoci. Compte de resultats per a persones autònomes i pime” per ajudar en la gestió del dia a dia amb una eina en excel per analitzar els ingressos, despeses, el resultat de l'empresa, les ràtios de gestió i el volum de facturació que necessita en funció de la seva estructura. Alhora s’aprendrà a projectar l'empresa a un any vista per poder veure l'impacte de les decisions sobre el resultat de l'empresa i decidir si és possible realitzar canvis en PVP, costos, marges, inversió, personal, subcontractació o endeutament.

  En aquesta línia també s’ha previst el curs “Aspectes fiscals i comptables que les persones autònomes han de conèixer”. L'objectiu del taller és acostar la mecànica dels impostos als petits empresaris/àries, per tal que a través de la pràctica coneguin millor el seu contingut i puguin realitzar de forma independent o juntament amb els seus gestors, una millor planificació de la seva tributació.

  La programació també inclou el curs “Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal o el teu negoci”, al novembre, sobre el que cal tenir present per la millorar la presència a Internet en el moment actual.

  Informació i inscripció a sabadellempresa.cat

  Aquestes activitats són presencials i en funció de la proposta es desenvoluparan al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236) o al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). Totes les activitats requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació de qualsevol d’aquestes activitats ho pot per mitjà del web sabadellempresa.cat.

  Curs sobre cooperatives en el sector de cures i atenció a la gent gran

  En paral·lel a aquestes activitats formatives s’ha previst també desenvolupar un curs sobre cooperatives pel sector de cures i atenció a la gent gran. En concret, es tracta d’una formació per impulsar la creació d’una cooperativa en l’àmbit de l’atenció a la gent gran per millorar la qualitat de l’ocupació de personal de la llar, serveis de neteges, cures i acompanyament, així com facilitar eines per gestionar el negoci sota els criteris de l’economia social. El calendari previst és entre setembre i desembre 2022. Per a més informació, consultes i inscripcions es pot adreçar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Activa Vallès +60, una iniciativa finançada per la Diputació de Barcelona dins el programa Treball, Talent i Tecnologia. El cas d’ Activa Vallès +60 s’ha centrat en promoure l’ocupació de qualitat i la competitivitat de les empreses dedicades a la millora de la qualitat de vida de la gent gran. Entre els objectius del projecte també està fomentar la cooperació territorial i impulsar la creació de nous serveis i productes tecnològics. Alhora el projecte pretén donar sortida a la necessitat de la professionalització dels perfils d’àmbit assistencial o millorar el coneixement d’ús d’eines digitals

  Categories Empresa, Economia i treball Tags autònoms, emprenedors, Oficina Atenció Empresa i Autònom