PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Febrer
2016

Presentació del Pla Estratègic d’Acció Social a les entitats de la Taula d’Acció Social i del Consell Municipal de Persones amb Discapacitat

Presentació del Pla Estratègic d’Acció Social a les entitats de la Taula d’Acció Social i del Consell Municipal de Persones amb Discapacitat

El Mercat de Sant Joan va acollir ahir al vespre la presentació del Pla Estratègic d’Acció Social (PEAS) a les entitats que integren la Taula d’Acció Social i el Consell Municipal de Persones amb Discapacitat. La presentació va anar a càrrec del regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, acompanyat per l’assessor de l’Àrea d’Acció Social i Cultura, Joan Cuevas. La trobada d’ahir obre els espais participatius adreçats al sector social previstos dins el procés per configurar el PEAS, el Pla que, de manera consensuada i participada, marcarà les estratègies i accions que regiran la transformació social a Sabadell fins al 2025.

En paraules del regidor Gabriel Fernàndez,

com a Govern entenem que a Sabadell ens trobem en una situació òptima per fer possible aquesta empresa col·lectiva, que ens permetrà a tots plegats fer un salt endavant, un salt qualitatiu en la lluita contra les causes que generen exclusió i patiment a moltes persones de la nostra ciutat

Durant la trobada es van presentar els principals objectius, línies de treball i procés per a l’elaboració del Pla Estratègic així com també la prediagnosi que servirà com a base per iniciar el procés.

Demà, Jornada específica d’Emergència Social

Dins el procés per configurar el Pla Estratègic, demà dissabte, 20 de febrer, tindrà lloc la primera "Jornada especifica sobre Emergència Social". La trobada, que es portarà a terme al Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach, s’adreça i és oberta a les entitats de l’àmbit social de la ciutat. L’objectiu és reflexionar conjuntament sobre les actuals necessitats relacionades amb l’emergència social i sobre quins aspectes de la resposta que hi dóna el sistema cal millorar. 

La jornada s’iniciarà a les 09.30h del matí. La presentació institucional tindrà lloc a les 10.15h i comptarà amb la presència del tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura, Joan Berlanga, i del regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez. 

Les persones vinculades a entitats o moviments socials que vulguin assistir a la trobada poden formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç: http://goo.gl/forms/K9nYV37cu9.

Més informació sobre el procés participatiu d’elaboració del PEAS al web http://www.consensus.cat/sabadell/