PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Maig
2016

Project Yourself, un projecte d’emprenedoria en anglès de l’Escola Illa

Project Yourself, un projecte d’emprenedoria en anglès de l’Escola Illa

Entre les múltiples activitats que durant tot el curs impulsa l’Escola Illa, aquest mes de maig ha finalitzat la quarta edició del programa educatiu Project Yourself: Creativitat, ideació i emprenedoria per a joves estudiants. Ha estat amb la presentació d’onze propostes d'emprenedoria realitzades per l’alumnat de 2n curs de tots els cicles formatius de l’escola, dins el mòdul de Formació i Orientació Laboral. Aquest és el quart any que aquest programa es porta a terme a l’Illa.

Tant el projecte com la seva presentació s’han fet en anglès, per enriquir i millorar les habilitats de l’alumnat en aquesta llengua, com també per motivar-lo a internacionalitzar els projectes professionals i d’empresa. L’objectiu de la iniciativa és acompanyar els estudiants en el procés de creació d’un projecte propi, tot incorporant activitats d’ideació, dinàmiques de grup i comunicació, i conceptes d’emprenedoria social i ambiental.

El Project Yourself es realitza amb la col·laboració d’un professional expert en emprenedoria que, juntament amb el professor de formació i orientació laboral del centre, imparteixen les sessions. En aquesta edició, ha col·laborat l’experta en emprenedoria i enginyera ambiental, Georgina Vidal-Gavilán, sòcia fundadora i directora tècnica de l’empresa D D’Enginy Biorem.

A la presentació dels projectes hi van assistir, a més de l’alumnat i professorat de l’escola, representants del Vapor Llonch de Sabadell.