PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Maig
2014

Prop d’una vintena d’entitats de lleure de la ciutat organitzen un total de 26 casals d’estiu

Sabadell comptarà, un any més, amb una àmplia oferta d’activitats d’estiu organitzades per entitats de lleure. Així, un total de 19 entitats diferents impulsaran 26 casals d’estiu

Sabadell comptarà, un any més, amb una àmplia oferta d’activitats d’estiu organitzades per entitats de lleure. Així, un total de 19 entitats diferents impulsaran 26 casals d’estiu, que permetran que més de 1.600 nois i noies gaudeixin d'aquestes activitats, amb propostes que van des de la música fins a les activitats esportives, passant per gimcanes, contes, jocs de pista o tallers.

Predominen els casals en horari de matí, tot i que alguns ofereixen també servei d'acollida matinal, de menjador i activitats a la tarda. Els casals d'estiu han esdevingut una opció molt atractiva per als nois i noies i per a les famílies, per tal d'ocupar el temps de lleure un cop finalitzat el curs escolar i representen una possibilitat de combinar les activitats lúdiques amb les educatives.

Algunes de les entitats també realitzen altres tipus d’activitats com són campaments, colònies i rutes.

Valor educatiu del lleure

Partint de la premissa que els casals d'estiu reforcen el gran valor educatiu del lleure i que constitueixen un important element per a la cohesió social i per a la conciliació de les vides laboral i familiar, l’Ajuntament de Sabadell atorgarà enguany prop de 20.000 euros en subvencions adreçades a entitats de lleure que organitzen aquestes activitats.

Així mateix, i, a més d'aquests ajuts, l'Ajuntament atorgarà subvencions complementàries per un valor total proper als 10.000 euros per als casals d'estiu en els quals participin nens i nenes amb necessitats educatives especials.

Tota la informació sobre l'oferta de casals, colònies i altres propostes organitzats per les entitats de lleure es pot consultar a www.sabadell.cat/educacio.