PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Desembre
2019

Prop de 50.000 euros per promoure el lleure educatiu en la formació d’infants i adolescents

L’Ajuntament aprova un conjunt de subvencions a esplais, entitats i federacions de lleure

Prop de 50.000 euros per promoure el lleure educatiu en la formació d’infants i adolescents

L’Ajuntament de Sabadell continua apostant pel foment del lleure educatiu i la seva aportació en la formació dels més joves. La Junta de Govern Local ha aprovat dotar amb 49.104,46 euros un total de 19 entitats en concepte de subvencions per les activitats del curs 2019-2020.

La finalitat pública de la subvenció és promoure i recolzar els valors de l’educació en el lleure, que es consideren un element dinamitzador i d’enriquiment de la comunitat i de l’educació en general.

Les 19 entitats que rebran les subvencions són: Associació Salesians Centres Juvenils, Associació Esportiva Can Deu, Associació Moviment d’Esplai del Vallès, Grup d’Esplai Xivarri, Associació Juvenil Centre d’Esplai La Teranyina, Associació Juvenil Esquitx, Associació Village Activitats Juvenils, Casal d’Animació i Esplai La Llar del Vent, Club Falcons Sabadell, Escola Pia de Sabadell, Fundació Pere Tarrés, Grup d’Esplai L’Esparver, La Masia de Sabadell Grup d’Esplai, Ludoteca Margarida Bedos, Minyons Escoltes Guies, Parròquia Sant Vicenç, Parròquia del Sagrat Cor, Parròquia Puríssima Concepció i Unió Excursionista de Sabadell.

Es tracta d’esplais, entitats i federacions que organitzen activitats per a infants i joves fins als 16 anys d’educació en el lleure infantil de forma continuada durant el curs escolar. Amb aquest suport es fa palesa l’aposta pel lleure com a motor formatiu en educació de valors i principis, com la solidaritat i la cooperació entre infants i adolescents.