PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Octubre
2020

Prorrogats els Serveis d’Intervenció Socioeducativa, adreçats a infants d’entre 4 i 17 anys

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a la pròrroga del contracte de prestació dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS) per a infants i adolescents d’entre 4 i 17 anys. El Servei es presta a través d’entitats i associacions que treballen als barris i suma un import d’adjudicació total de 424.484,14 € fins a finals de 2021.

Els Serveis d’Intervenció Socioeducativa són espais destinats a infants i adolescents que, a proposta dels educadors socials, reben un suport específic per estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’hàbits i responsabilitats personals i socials, així com també millorar els vincles familiars o comunitaris.

Són espais d’acollida física i afectiva, on es desenvolupen, sota criteris socioeducatius, activitats de la vida quotidiana en sortir de l’escola: berenar, preparar tasques escolars, treball d'hàbits d'higiene i alimentació, jugar, etc. En tots els casos, la intervenció – de caràcter personalitzat – té en compte la situació i etapa en què es troba l’infant o adolescent atès.