PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Juny
2016

Quinze empreses del Vallès participen en un projecte d’innovació tecnològica adreçat a les PIME

 Els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès han engegat un projecte de foment de la innovació a la PIME, que consisteix en posar a disposició de 15 pimes industrials d’aquests municipis itineraris d’assessorament adreçats a la detecció de necessitats tecnològiques per trobar les solucions actuals més adequades en cada cas.

El projecte compta amb la col·laboració del Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat i el parc de recerca de la Universitat Autònoma PRUAB.

Itineraris de foment de la innovació a la PIME es desenvoluparà durant aquest any 2016 i té per objectiu impulsar de forma pràctica la innovació, mitjançant les relacions col·laboratives entre les empreses, el PRUAB i l’Eurecat. 

En una primera fase s'organitzaran tres sessions de treball adreçades cadascuna d'elles a unes 5-6 empreses, durant les quals els agents tecnològics presentaran a les empreses les seves capacitats, s'explicarà el procés de gestió de la innovació a la PIME i s'obrirà un espai de reflexió perquè els participants, a partir de les exposicions prèvies, puguin fer una primera aproximació de quins són els seus reptes en matèria d'innovació a curt i mitjà termini.

En una segona fase EURECAT i el Parc de Recerca de la UAB faran unes sessions d'assessorament individualitzades a cadascuna de les 15 empreses que hagin participat en la primera fase, amb l'objectiu de fer una diagnosi de les seves necessitats en matèria d'innovació i tecnologia i oferir-les-hi assessorament específic i accés a experts i coneixement tecnològic especialitzat. 

L’assessorament estarà enfocat sobretot a proporcionar a les empreses la informació necessària sobre els recursos que tenen al seu abast en l’àmbit del R+D+I, que els poden ajudar en el seu camí cap a la innovació.