PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Juliol
2014

Recepció a les empreses que han atorgat un ajut econòmic a l’Agrupació de Defensa Forestal de Sabadell (ADFS)

Es fa una crida a totes les empreses i particulars que vulguin col·laborar amb la lluita contra el foc i la protecció de l’entorn

Aquest matí, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, i el regidor de Sostenibilitat, Lluís Monge, han rebut les empreses i particulars que han atorgat un ajut econòmic a l’ADF.  A la recepció també hi han assistit Joan Argelaguet, president de l'ADFS.

L’ADF de Sabadell ha signat diferents convenis amb empreses de la ciutat, per una donació, cadascuna, d’uns 300 euros. Es tracta de Ferran Domenec de Comercial Domenech, Modest Corsellas de Forn Valero, Carles Escartin de Tallers Escartin i Feliu Pont de Cafès Pont .

Les  aportacions d’aquestes empreses,  així  com la col·laboració de particulars  com Enric Sapés i Joan Arguelaguet, serveixen  per donar suport a l’organització i  contribuir al finançament de  la campanya anual de vigilància i prevenció que habitualment es duu a terme durant la temporada d’estiu (vigilància i extinció). 

L'ADFS fa una crida a totes les empreses i particulars per col·laborar amb un organisme que treballa activament en la protecció i defensa del bosc durant els mesos més conflictius de l’any.

Per contrapartida, l’ADFS es compromet a difondre el nom i la imatge de les empreses en presentacions, campanyes o actes públics i fer constar el seu logotip en els vehicles de l’ADFS.  Els convenis  tenen  una  vigència d’un any, tot i que es poden  prorrogar tàcitament.

L’ADF és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat l’elaboració i execució de programes de vigilància i prevenció d’incendis forestals; l’actuació urgent en cas d’incendi, així com un programa de reforestació dels terrenys afectats.