PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Desembre
2019

Recollir, tractar i sanejar les aigües residuals ha tingut un cost aquest any de prop de 6 milions d’euros

Recollir, tractar i sanejar les aigües residuals ha tingut un cost aquest any de prop de 6 milions d’euros

La prestació del servei de sanejament de les aigües residuals a Sabadell ha tingut un cost total de 5,9 milions d’euros  durant l’exercici 2019. L’Ajuntament de Sabadell presta els serveis relatius a la recollida, tractament i sanejament d’aigües residuals des de l’any 1999 de tot Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès (zona de la Romànica), Terrassa (zona de l’Hospital de Terrassa) i la urbanització de Pedrasanta de Sentmenat.

Aquests costos inclouen unes despeses directes i indirectes de manteniment, conservació i explotació del conjunt de les instal·lacions de depuració format per les depuradores, estacions de bombeig i col·lectors interceptors, per un import total de 5.112.548,33 €. A més, s’han generat unes despeses en concepte de reposició, millores i noves inversions per un import total de 806.327,01 €.

Aquest servei es presta de forma indirecta mitjançant l’empresa explotadora, la Companyia d’Aigües de Sabadell SA i, d’acord amb la normativa vigent, l’Agència Catalana de l’Aigua emet les atribucions de recursos econòmics necessaris a les corporacions locals per a garantir un correcte servei de sanejament.