PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Novembre
2014

S’aprova el projecte per la construcció de dues plantes de transferència i una bàscula al Punt Blau 1

El projecte ha estat encarregat pel Consorci de Residus del Vallès Occidental

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí el projecte d’obres per a la millora de la planta de transferència del Punt Blau 1 de Sabadell, ubicat a la Ctra. de Prats de Lluçanès Km 3.1.

El projecte ha estat encarregat pel Consorci de Residus del Vallès Occidental amb un pressupost d’execució de 105.862 euros. L’estimació de la durada de les obres, que aniran a càrrec d’Ecoembes i un cop adjudicades, és d’un mes. Per tant, es preveu que pugui començar a funcionar el proper mes de gener.

Ara mateix Sabadell compta amb una planta de transferència que requereix continues reparacions, per aquesta raó el Consorci de Residus ha ofert la possibilitat de recepcionar els envasos de petits municipis del nostre entorn per evitar viatges més llargs i menys eficients. Per fer-ho efectiu, però, és necessari instal·lar una segona planta de transferència i una bàscula.

Les plantes de transferència serveixen per estalviar viatges fins a les plantes de tractament, en aquest cas a Hostalets de Pierola, que és la planta de tractament que Ecoembes té assignada a Sabadell.

Val a dir, a més, que la gestió d’una planta de transferència suposa ingressar 16,34 €/tn (segons el conveni signat actualment entre Ecoembes i l’Agència de Residus de Catalunya, en el que l’Ajuntament hi està adherit).