PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Juny
2021

S’estrena el “Mapa d’orientació laboral i borses de treball de Sabadell” per ajudar a les persones en recerca de feina

Accessible des del web sabadelltreball.cat, permet localitzar les entitats locals amb serveis d’orientació professional i accés al mercat de treball

S’estrena el “Mapa d’orientació laboral i borses de treball de Sabadell” per ajudar a les persones en recerca de feina

L’Ajuntament de Sabadell estrena un nou instrument per facilitar a les persones en recerca de feina localitzar aquelles entitats locals que poden acompanyar-les en el procés d’orientació professional o accés al mercat de treball. Es tracta del “Mapa d’orientació laboral i borses de treball de Sabadell” accessible des de www.sabadelltreball.cat/mapa que integra per primera vegada en un únic espai la informació dels recursos existents a la ciutat en aquest àmbit. Es tracta de serveis personalitzats i especialitzats, tant els d’orientació com les borses de treball.

Aquesta acció està impulsada per l'Ajuntament de Sabadell en el marc de “Sabadell Pla COVID-19. Mesures per superar la crisi”. Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“la ciutat disposa de serveis útils per a qui recerca feina impulsats tan des del consistori , altres administracions públiques com des d’altres sectors. Amb aquest mapa volem donar visibilitat a les entitats locals dedicades a aquest àmbit i ajudar a tothom a obtenir informació clara i ben organitzada”. 

A dia d’avui el mapa ja integra 25 entitats, referents a la ciutat.  El mapa permet a les persones en recerca de feina obtenir informació sobre els punts on trobar aquestes entitats, accedir a les seves dades de contacte i llistat de serveis actualitzat de cadascuna d’elles. Les iniciatives estan classificades en dos àmbits: orientació laboral i borses de treball per facilitar la recerca.

Per tant, dins el mapa es recullen entitats que ofereixen orientació formativa i laboral per ajudar a definir els objectiu professionals, facilitant les eines necessàries i oferint el suport de personal especialitzat en orientació. D’altra banda, hi ha un conjunt d’entitats, gremis i associacions empresarials, agències de col·locació i serveis públics que gestionen ofertes de feina i disposen d’un servei de borsa de treball. Aquestes entitats fan d’intermediàries entre empreses que cerquen personal i persones que volen trobar feina. La inscripció en aquestes borses de treball permet ampliar el ventall d’opcions per trobar feina.

Segons la tinenta d’alcaldessa “cal agrair la col·laboració de tothom que ha fet possible que aquest nou instrument vegi la llum i continuarem  treballant per fer-lo créixer”. Les iniciatives interessades en formar part del mapa poden adreçar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  Des de l’Ajuntament s’analitzaran les peticions i s’integraran com corresponen.

sabadelltreball.cat

El mapa interactiu està inclòs dins el portal sabadelltreball.cat. Aquesta és la borsa de treball en línia de l’Ajuntament de Sabadell des d’on es poden accedir a ofertes de feina d’empreses del territori i també a recursos per a l’orientació professional que es dispensen des del propi edifici del Vapor Llonch. Alhora inclou  informació per a un major  coneixement del mercat laboral,  i instruments per fer recerca de feina o avaluar si es disposa de tot allò que el mercat demana i què pot fer per augmentar les possibilitats d'aconseguir una feina.