PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Març
2018

S’estrena el servei INNO ROCKET per accelerar el creixement de projectes d’emprenedoria

El programa es du a terme a Sabadell i Barberà del Vallès i s’engega amb l’objectiu de fer créixer 10 projectes d’emprenedoria

S’estrena el servei INNO ROCKET per accelerar el creixement de projectes d’emprenedoria

Sabadell i Barberà del Vallès organitzen l'INNO ROCKET, Acceleration Lab del Vallès amb el suport d’ ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquest és un servei d’acceleració emprenedora amb l’objectiu de fer créixer ràpidament un total de 10 projectes d’emprenedoria. El perfil dels participants són empreses amb component innovador.

El projecte, que es desenvoluparà entre març i novembre de 2018, preveu actuacions individuals i grupals. Es treballarà un total de 12 hores de mentoratge personalitzat amb cada projecte per acompanyar-lo en l'accés al mercat, l'execució del pla de creixement i acceleració de vendes, professionalitzar els equips promotors i donar suport en la gestió del dia a dia de l'empresa. També es faran accions de coordinació internacional per explotar al màxim les oportunitats d’internacionalització dels projectes participants. D’altra banda, també s’han planificat accions formatives obertes.

La primera tindrà lloc el proper dilluns 19 de març al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119). Es tracta del taller “Desenvolupament de producte i negoci disruptiu”. L’objectiu és impulsar la innovació, treballant en metodologies que ajudin a entendre el comportament i les necessitats dels clients. Està oberta a qualsevol persona emprenedora o empresària amb inquietud i ganes de conèixer les tendències de futur, així com innovar i millorar el model i gestió de negoci, dissenyar, construir o reinventar projectes empresarials per guanyar i mantenir l'avantatge competitiva.

Les places són limitades. Per a més informació o inscripcions es pot consultar el web www.sabadellempresa.cat. A continuació d’aquesta acció formativa s’ha previst un segon taller sobre transformació digital, màrqueting digital i ebusiness i per últim una altra activitat sobre finançament i investment readyness.

Altres iniciatives complementàries

INNO ROCKET, Acceleration Lab del Vallès se suma a altres iniciatives per a la millora de la competitivitat de les empreses del territori per situar el Vallès com a pol d’atracció de talent, i consolida altres projectes d’acceleració que s’han treballat amb anterioritat. A més, el projecte es treballa de forma integrada amb altres accions ja consolidades, com el Cafè Aventura, el Fòrum de Tecnologies i Innovació, el projecte d’acceleració emprenedora 2017, la nit de l’empresa de Barberà del Vallès i altres accions formatives i de networking, així com projectes europeus.