PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Novembre
2019

S’inicien les obres de millora del paviment de diferents carrers de la Plana del Pintor

La Línia 2 d’autobusos modifica el seu recorregut durant l’actuació

S’inicien les obres de millora del paviment de diferents carrers de la Plana del Pintor

Avui han començat les obres de renovació i millora del ferm de la calçada de diferents vies del barri de la Plana del Pintor. Es tracta dels carrers dels Andes i de Collserola i dels passatges de Pineta i de Paderna. L’actuació es perllongarà durant tota la setmana i afectarà el trànsit i l’estacionament de vehicles i el recorregut de la línia 2 de la TUS.

Actualment ja s’està treballant a tots els carrers. S’hi fan tasques prèvies a l’estesa de les capes d’aglomerat asfàltic i de reforç de les calçades, fase prevista per a dimarts i dimecres. Finalment, el dijous i divendres, es portaran a terme els treballs de reposició de la senyalització horitzontal (pintura).

Les obres afectaran el trànsit i l’estacionament d’aquests carrers. La línia L2 d’autobusos urbans també modificarà el seu recorregut en aquesta zona, en sentit Can Deu, des d’avui i fins a les 6 de la tarda de divendres 15. Quan els autobusos arribin al final del carrer de la Bonaigua, no continuaran per Vinhamala, Balcans i Caucas, sinó que es desviaran pel carrer de l’Himàlaia, fins a la plaça de la Primavera, des d’on reprendran el trajecte habitual.

Aquesta operació té un àmbit total d’execució de 3.535 m2 (el carrer dels Andes suposa 1.905 m2 del total; el de Collserola, 725 m2, i els passatges de Pineta i Paderna, 415 i 490 m2, respectivament). Les obres han estat adjudicades a l’empresa Pabasa Euroasfalt SA, per un import de 70.620 euros.