PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Novembre
2017

S’instal·la demà un nou semàfor a l’avinguda de Barberà

Es troba a l'itinerari entre diferents centres d'interès

L’Ajuntament instal·larà demà, dimarts 28 de novembre, un nou semàfor a l’avinguda de Barberà, davant de l’Escola Amadeu Vives. Aquestes obres garantiran una millor seguretat per als vianants, especialment dels infants del centre escolar.

La ubicació de la nova instal·lació es troba a la cruïlla la cruïlla de l’av. de Barberà amb els carrers de Martí l’Humà i de Samuntada, a l’itinerari de diferents centres d’interès, com el Centre de Formació Cal Molins, l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Centre d’Autoformació de la UOC, com també el camí escolar de l’Escola Amadeu Vives. Les obres tenen un pressupost de 24.593 euros.

Aquesta és una demanda que van fer l’associació de veïns del barri i l’AMPA de l’Escola Amadeu Vives durant una visita al barri de l’Eixample. Gran part de les demandes que van traslladar al consistori han estat satisfetes, entre les quals destaca l’arranjament de diverses voreres i les actuacions per guanyar espais per a vianants. Com també el fet d’unir les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas, amb l’objectiu de crear un gran espai d’ús ciutadà, amb millores de la mobilitat i de la seguretat per a les persones.

Estem fent un gran esforç de dignificació de l’espai públic i de pacificació a tota la ciutat, després de molts anys durant els quals s’havia desatès l’estat de moltes places i carrers. Ara volem donar resposta a la necessitat de dotar l’espai públic del manteniment que necessita i les actuacions a l’Eixample en són un bon exemple”, ha afirmat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.