PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Maig
2021

El Centre de Formació de Cal Molins ofereix cursos de vendes, d’hostaleria i de pastisseria per a joves sense l’ESO

S’obre el període de preinscripció a partir de l’11 de maig d’aquests cursos dels Programes de Formació i Inserció

El Centre de Formació de Cal Molins ofereix cursos de vendes, d’hostaleria i de pastisseria per a joves sense l’ESO

Entre el 11 i el 21 de maig està obert el període de preinscripció als Programes de Formació i Inserció per al curs 2021-2022. Aquests programes estan adreçats a joves entre 16 a 21 anys que hagin deixat la Educació Secundaria Obligatòria sense obtenir-ne el títol i que, en el moment d’iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació. 

El programes, d’un any de durada aproximadament, s’estructuren en mòduls de formació professional, formació general i accions de seguiment i orientació de l’alumnat. Aquesta formació es realitza amb la col·laboració d'empreses del territori i inclou un període de pràctiques a les empreses. L’objectiu és oferir eines als joves que els permetin retornar al sistema educatiu i facilitar també l’aprenentatge per accedir al mercat de treball. 

Aquesta modalitat formativa que fins fa un temps es desenvolupava sota el nom de Programes de Qualificació Professional Inicial conté els tradicionals Plans de Transició al Treball (PTT), organitzats en col·laboració entre el Departament d’Educació i Ajuntament de Sabadell,  i els Programes d’Iniciació Professional (PIP) que es  podran cursar en instituts titularitat del Departament d’Educació i en centres docents privats i establiments de formació autoritzats.

 

Centre de Formació Cal Molins

En el cas del Centre de Formació Cal Molins, dependent de l’Ajuntament de Sabadell, com a establiment de formació autoritzat,  oferta els cursos “Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic” i “Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració” ja aprovats pel Departament d’Educació de la Generalitat. D’altra banda, també es preveu l’inici d’una especialitat més: auxiliar de pastisseria i forneria que es desenvoluparà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona més el finançament directe de l’Ajuntament de Sabadell

Les persones interessades s’han d’adreçar al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32) per  formalitzar les sol·licituds de preinscripció en horari de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00. Per a També és pot trucar al telèfon 93 745 32 23 o consultar el web vaporllonch.cat per conèixer la documentació que s’ha d’aportar  per formalitzar la inscripció.