PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Març
2022

S’obre el període de preinscripció per a l’educació infantil, primària i ESO, fins al 21 de març

Alumnes de l’escola Illa han dissenyat la imatge de la campanya que es difon pels autobusos de la TUS

S’obre el període de preinscripció per a l’educació infantil, primària i ESO, fins al 21 de març

Aquesta setmana s’ha obert el període de  preinscripció escolar de l’alumnat d’infantil i primària i del de secundària per al curs 2022-23, termini que finalitzarà el proper dilluns 21 de març. En aquest marc, i per tal de proporcionar a les famílies tota la informació que puguin necessitar, els centres educatius de Sabadell han organitzat aquestes darreres setmanes les seves jornades de portes obertes.

Com ve sent habitual en les darreres campanyes de matriculació, un equip de dues alumnes de Gràfica Publicitària de l’Escola Illa ha dissenyat la imatge de difusió de la campanya de preinscripció. .El disseny es pot veure des de fa dies als autobusos de la TUS.

Fa molts anys que des de l’Escola Illa es fomenta que l’alumnat faci una immersió en el món professional de manera que poden replicar, des de la seva activitat acadèmica, totes les fases de realització i producció d’un disseny amb un encàrrec real, tal i com ho farien en un estudi de disseny. Des del briefing o encàrrec que fa el client, fins a les propostes finals passant per la pluja d’idees imprescindible que hauran de culminar en el disseny que surt al carrers. En aquesta treball, en el que s’inclouen les competències curriculars dels estudis de Gràfica Publicitària, han participat Jénifer Pérez i Alba Rodríguez, sota la tutoria de del professor de l’escola i dissenyador gràfic, German Chamorro.

A més d’aquesta campanya de preinscripció escolar, l’alumnat de l’Escola Illa col·labora de manera habitual amb d’altres campanyes municipals, com el cartell de la darrera edició del Dia Internacional de la Dona, entre d’altres. També col·labora amb entitats de la ciutat com Atendis, l’Acadèmia de Belles Arts o el festival Vet Aquí. L’objectiu és sempre preparar l’alumnat per incorporar-se al món professional incentivant el seu caràcter creatiu i emprenedor.

Web de Preinscripció de la Generalitat