PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Mai
2016

S’obre el període de sol·licitud de subvencions a empreses del metall per incentivar la contractació de persones del sector en atur

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, ha obert aquesta setmana el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per fomentar l’ocupació en el sector de la indústria metal·lúrgica en el marc del projecte MetallVallès.

 

Els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès s’han unit per desenvolupar aquest programa amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport del Centre Metal·lúrgic i ASCAMM-Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya per crear oportunitats de feina al sector metall.

La convocatòria estarà oberta fins al 10 de juny de 2016. La proposta preveu que les empreses que compleixin els requisits de les bases podran optar a rebre fins a 1.500€ de subvenció per a la contractació d’una persona a temps complet durant un període mínim de 3 mesos.

Cada empresa podrà sol·licitar aquests ajuts fins a un màxim de quatre contractacions laborals. Les persones que es podran contractar hauran d’haver participat en alguna acció formativa, d’orientació laboral o haver realitzar alguna pràctica en una empresa en el marc del projecte MetallVallès. Alhora caldrà que les persones estiguin empadronades Sabadell, Barberà del Vallès o Castellar del Vallès si l’empresa que contracta no té centre de treball a cap d’aquests municipis. En tots els casos les persones hauran d'estar registrades a alguna de les borses de treball dels municipis del projecte MetallVallès.

Informació