PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Octubre
2021

S’ultimen els preparatius per a la festivitat de Tots Sants

S’ultimen els preparatius per a la festivitat de Tots Sants

Com ja és habitual, la commemoració de Tots Sants comportarà el desplegament d’un dispositiu especial a la ciutat per tal de millorar l’accés dels ciutadans al Cementiri l’1 de novembre.

En aquest context, responsables de l’Ajuntament s’han desplaçat avui a l’equipament municipal per tal de valorar les mesures que s’implementaran i ultimar-ne detalls.

Entre les accions que es duran a terme al llarg de la jornada, destaca el reforç del servei d’autobusos i les taules informatives dins el recinte. Així mateix, hi ha programada una cerimònia laica a les 12 del migdia, a la Capella del Cementiri Vell, i un concert de música en directe, a la 1 del migdia, a la plaça de les Illes del Cementiri Nou. A banda d’això, diversos efectius policials controlaran les entrades i sortides de vehicles al recinte, per tal de garantir la seguretat i fluïdesa.

Horari

L’1 de novembre el cementiri romandrà obert de les 9 del matí a les 6 de la tarda. En cas de necessitar informació, la ciutadania es podrà adreçar al llarg del dia a qualsevol de les tres taules informatives, les quals es trobaran ubicades a l’entrada principal, l’accés des del Poblenou i el sector de Via Làctia.

Reforç dels autobusos

Per tal d’evitar aglomeracions es recomana desplaçar-se al Cementiri amb el transport públic. L’1 de novembre s’habilitarà un reforç en el servei d’autobús urbà: la línia F4 farà el seu itinerari habitual i es reforçarà en el seu recorregut entre la pl. del Vallès i el Poblenou. Les hores de cobertura de la línia aniran de les 8.30 a les 14.30 h cada 10 minuts i de les 14.30 a les 18.30 h cada 15 minuts.