PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Desembre
2015

Sabadell activa un dispositiu especial de mobilitat al Centre per Nadal

Coincidint amb la campanya de Nadal, l’Ajuntament activa un dispositiu especial de mobilitat al centre de la ciutat entre el 5 de desembre i el 10 de gener. D’aquesta autobusmanera es vol facilitar l’accés dels vianants a aquesta zona, on es concentren activitats nadalenques i un gran nombre de comerços.

 

El dispositiu preveu la limitació de la circulació als passeigs de Manresa i de la Plaça Major, on només es podrà circular els dies feiners en sentit sud. Aquest eix es tallarà a la circulació els dissabtes, tal com es fa la resta de l’any els diumenges i festius, però amb la Rambla oberta al trànsit. El Passeig i la via de Massagué també es tallaran a la circulació el 2 de gener, per facilitar les activitats programades. Aquell dia s’habilitaran itineraris alternatius de transport públic. En moments puntuals de gran afluència de vianants o de participants en les activitats es poden adoptar mesures addicionals de seguretat.

El transport públic en dies feiners circularà per l’itinerari habitual en direcció sud. En direcció nord, es desviarà pel carrer d’Alfons XIII, Narcís Giralt, Sant Joan i Doctor Puig i recuperarà el recorregut per la via de Massagué.

El dissabte el transport públic no passarà pel Passeig. En direcció nord farà el mateix desviament que en laborables i, en sentit sud, es desviarà per Vilarrúbias, Gran Via, Tres Creus i Alfons XIII, per recuperar itinerari per la Rambla. Les línies que circulen en direcció d’oest a est accediran fins al carrer de les Valls i es desviaran per la via Massagué i Gran Via fins a recuperar el recorregut habitual. Els diumenges i dies festius es farà el recorregut habituals d’aquests dies.

L’accés al Passeig i l’inici de la Rambla per a veïns i per a càrrega i descàrrega es farà des del nord, entrant pel passeig de Manresa. Es mantindrà l’horari limitat d’accés per càrrega i descàrrega també en dissabtes entre les 6 i les 11 del matí.

Els canvis a l’eix central durant el Nadal coincideixen amb l’estudi de mobilitat que s'està realitzant i que determinarà les característiques del futur Passeig. La voluntat del Govern municipal és redissenyar el projecte urbà del Passeig, a partir de la redacció de diferents propostes que passen, entre altres, per col·locar-hi elements vegetals, mobiliari urbà, el tractament del paviment i la creació de llocs d’estada per fer més agradable la zona.

Per a més informació podeu adreçar-vos al telèfon 93 745 33 27 del servei de Mobilitat, Trànsit i Transport o bé consultar el web municipal a l’adreça www.sabadell.cat/mobilitat .

Plànols de les afectacions al transport públic i trànsit durant el dispositiu especial de Nadal