PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Gener
2016

Sabadell acull aquest diumenge la festa de Sant Antoni Abat amb la tradicional Passada

Diumenge vinent, 17 de gener, la ciutat celebrarà la festa de Sant Antoni Abat amb la tradicional Passada. Després de la concentració de carruatges i el recorregut d’anada i tornada de l’abanderat, a les 10 del matí tindrà lloc la benedicció a la plaça del Taulí, a partir d’on hi haurà la baixada dels genets i abanderats per anar a l’ofici a l’església de Sant Fèlix –la Colla Vella– i a l’església de la Puríssima –la Colla Nova.

 

El recorregut de la Passada començarà a 2/4 de 5 de la tarda des de l’Eix Macià i passarà pel carrer de Francesc Layret, carretera de Prats de Lluçanès, avinguda de l’Onze de Setembre, via de Massagué, pg. de Manresa, pg. de la Plaça Major, pl. del Dr. Robert, Rambla fins a la Gran Via (on farà el tomb) i tornarà fins al passeig de Manresa. Els carrers transversals s’aniran tallant en el moment del pas de les comitives.

A Sabadell hi ha dues colles que honoren la festivitat de Sant Antoni Abat i organitzen l’acte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell: la Germandat de Sant Antoni Abat Colla Vella i la Joventut de Sant Antoni Abat Colla Nova. Enguany l’encarregada d’encapçalar la Passada serà la Joventut de Sant Antoni Abat Colla Nova