PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Novembre
2016

Sabadell acull dimecres la XVI Jornada tècnica sobre el Sistema Arbitral de Consum

Va adreçada a membres de les Juntes Arbitrals de Consum de Catalunya i personal dels Serveis Públics de Consum i d’Associacions de consumidors

El proper dimecres 9 de novembre, Sabadell acollirà la XVI Jornada Tècnica sobre el Sistema Arbitral de Consum, organitzada per l’Agència Catalana del Consum i la Diputació de Barcelona, al Casal Pere Quart.

La Jornada, que es celebra anualment a la seu d’un dels municipis que forma part de la Xarxa Local de Consum i disposa de Junta Arbitral de Consum, va adreçada a membres de les Juntes Arbitrals de Consum de Catalunya i personal dels Serveis Públics de Consum i d’Associacions de consumidors.

La sessió inaugural comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i la cloenda, amb la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació i regidora de Comerç, Consum i Turisme, Marisol Martínez.

A la inauguració també hi participarà la directora de l’Agència Catalana del Consum, Montserrat Ribera, i la diputada delegada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez Portell.

Al llarg de la jornada, a més, Carme Gete-Alonso, presidenta de la JAC de Sabadell i catedràtica de Dret Privat de la UAB, acompanyada d’Emília Gómez, secretària de la Junta Arbitral de Consum (JAC) de l’Ajuntament de Sabadell, exposaran l’experiència de la JAC de Sabadell en l’aplicació de les lleis 39 i 40/2015 en el procediment arbitral. També l’advocat i especialista en dret administratiu Alfons Perona abordarà les implicacions de les lleis 39 i 40/2015 en el procediment arbitral.

De fet, l’objectiu d’aquesta edició és conèixer les novetats i debatre les principals afectacions d’aquestes lleis, en un context en el qual l’intercanvi d’experiències millori la bona pràctica en el procediment arbitral i l’eficàcia i l’eficiència en les accions de foment de l’arbitratge, com a via plenament consolidada per la resolució extrajudicial de conflictes derivats de les relacions de consum.