PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Juny
2016

Sabadell acull dos cursos de la 17ª Escola d’Estiu del Voluntariat

Sabadell acull dos cursos de la 17ª Escola d’Estiu del Voluntariat

Per tercer any consecutiu Sabadell és una de les seus on es du a terme la formació presencial dins el marc de la 17à Escola d’Estiu del Voluntariat, que organitza el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

La dissetena escola d’estiu s’adreça a les persones voluntàries, als coordinadors/es de voluntariat i als dirigents de les entitats sense ànim de lucre. L’edició d’enguany que es desenvoluparà en un programa de 47 accions formatives entre el 30 de juny i el 17 de setembre, consta de cursos presencials en diverses ciutats de Catalunya, a més de Sabadell; com és el cas de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Granollers, Tortosa o Badalona.

A la nostra ciutat els cursos de l'Escola d'Estiu de Voluntariat (EEV) es faran al centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès,16) i l’oferta és de 12 hores de durada repartides en dos cursos. Un dels cursos tindrà lloc els dies 1 i 2 de juliol sota el nom Gestió de conflictes i dinamització de grups, i està adreçat a persones voluntàries i dirigents associatius.

L’altre, Eines per a la transparència de la gestió econòmica de les entitats, es farà el proper mes de setembre, els dies el dia 16 i 17. Està adreçat a dirigents associatius.

L’horari dels cursos, que són gratuïts, serà els divendres, de 18 a 21 h i dissabte, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h. Els impartiran formadors de la Fundació Pere Tarrés i del Centre d’Estudis de l'Esplai - Suport Associatiu i està previst que tots els participants rebin un certificat acreditatiu.

En paraules de la regidora de Participació, Míriam Ferràndiz,

l’Escola d’Estiu del Voluntariat és una oportunitat per aprofundir en la formació dels diferents àmbits de l’acció voluntària, adreçada tant a la ciutadania en general com a les persones que ja fan voluntariat en associacions i entitats sense ànim de lucre

Informació