PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Març
2020

Sabadell acull el Network Talent MetallVallès per a empreses i persones que busquen feina en el sector metal·lúrgic

Prèviament es celebrarà un acte de reconeixement a les empreses i entitats col·laboradores actives en el projecte MetallVallès

Sabadell acull el Network Talent MetallVallès per a empreses i persones que busquen feina en el sector metal·lúrgic

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acull, el dimecres 11 de març, una sessió matinal dedicada al sector del metall en el marc del programa MetallVallès. Aquesta és una de les iniciatives finançades per la Diputació de Barcelona dins el programa “Ocupació a la Indústria Local” per millorar la inserció laboral de persones en sectors industrials fortament consolidats dins d’un territori i donar suport a empreses amb perspectives de creixement i potencialment generadores d’ocupació de qualitat. El cas de MetallVallès s’ha centrat a promoure l’ocupació i la competitivitat de la indústria metal·lúrgica atès el pes que aquest sector té en el territori.

 

L’activitat començarà a 2/4 de 10 del matí amb les presentació de resultats del programa en marxa des de l’any 2015 i un acte de reconeixement a les empreses i entitats que han col·laborat activament en el projecte MetallVallès. Aquesta part de la jornada comptarà amb les intervencions de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés; l’alcalde de Castellar del Vallès; Ignasi Giménez, i la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor.

A continuació tindrà lloc el Network Talent MetallVallès, una trobada entre empreses i professionals que busquen feina en el sector del metall. L’objectiu és facilitar a les empreses el contacte amb personal qualificat per a presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes.

El Network començarà a 2/4 d’11 del matí amb un cafè relacional, una sessió grupal i a posteriori es realitzaran entrevistes de treball ràpides. Cada participant tindrà l’oportunitat de mantenir com a mínim una conversa de 10 a 15 minuts amb responsables d’empreses o del departament de selecció de personal.

MetallVallès

Network Talent MetallVallès s’emmarca en la tercera edició de MetallVallès, en el qual participen els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet amb el suport dels 14 municipis que conformen l’àmbit de l’Estratègia Territorial de l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes, ASCAMM, Centre Metal·lúrgic, Eurecat, Federació empresarial del metall i PIMEC.

A les 10.30 h s’ha previst fer una foto de grup amb les autoritats i les empreses que reben un reconeixement per la seva col·laboració activa amb el programa MetallVallès

Més informació