PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Maig
2022

Sabadell acull els campionats de Catalunya de ciclisme en ruta aquest cap de setmana

Sabadell acull els campionats de Catalunya de ciclisme en ruta aquest cap de setmana

La carretera de Prats serà el punt de sortida i arribada dels campionats de Catalunya de ciclisme en ruta, que tindran lloc el 21 i 22 de maig, en categoria femenina i masculina. La prova està organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme i la Unió Ciclista de Sabadell, en el marc dels actes de commemoració del centenari de l’entitat ciclista sabadellenca.

Els campionats decidiran les campiones de totes les categories femenines i les categories sub23 i elit masculina. Els recorreguts seran molt similars als que la Unió Ciclista va dissenyar per a la 51ena edició del Memorial Escolà i la 92ena edició del Campionat de Sabadell de ciclisme, celebrats els passats 23 i 24 d’abril, respectivament.

El dissabte tindrà lloc la prova femenina, amb sortida a les 15.30h. des de la carretera de Prats, en direcció Castellar del Vallès, motiu pel qual aquesta via estarà tallada des de les 13.00 hores de la tarda, entre la plaça de la Creu Alta i Francesc Layret. L’arribada està prevista cap a les 18h. La distància a recórrer pels participants serà de 106 km.

El diumenge 24 serà el torn del campionat masculí, amb un recorregut de 144 km. Serà a partir de les 9 del matí quan es doni la sortida. L’arribada serà cap a les 12 del migdia des de Castellar del Vallès fins a la Carretera de Prats. De nou, el trànsit quedarà restringit en el mateix tram de la carretera de Prats que el dia anterior, des de les 7.00 hores del matí i fins que finalitzi la cursa.

Més informació