PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Març
2020

Sabadell commemora el 250è aniversari del naixement de Beethoven

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional ha programat activitats fins al juny

Sabadell commemora el 250è aniversari del naixement de Beethoven

Enguany se celebra el 250è aniversari del naixement del músic Ludwig van Beethoven i amb motiu d’aquesta efemèride l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell organitza un programa d’activitats per recordar-lo. Així, fins al 19 de juny, diversos espais de la ciutat acolliran concerts d’alumnes i altres actes sempre al voltant de la figura del compositor alemany.

Entre les activitats, hi ha dues conferències a càrrec dels especialistes en música clàssica: Joan Vives i Luca Chiantore. Els alumnes oferiran diversos concerts, com Letters, al voltant de les cartes que el compositor va deixar; Beethoven & Company, a càrrec d’alumnes de vent i corda del conservatori, o un concert a càrrec dels alumnes de l’aula de cambra a l’auditori de l’Acadèmia de Belles Arts. Els professors també oferiran concerts amb obres de música de cambra.

Una altra de les activitats que s’han programat és un espectacle infantil adreçat als alumnes més petits de l’escola per part d’alumnes del programa bàsic “Et sona Beethoven?”, en què participarà un actor i l’aula d’interpretació i escena del Conservatori.

L’objectiu de tota la programació és donar a conèixer el compositor alemany Ludwig Van Beethoven entre l’alumnat i les famílies de l’escola, com també a la ciutadania, i celebrar l’aniversari d’un dels més grans autors de música clàssica de la història. Per això, totes les activitats –excepte l’espectacle infantil– són obertes al públic i gratuïtes.

Pel que fa a la imatge d’aquest programa d’activitats, el disseny del cartell és obra de Luna Ochoa, alumna del Cicle Formatiu de Grau Superior en Il·lustració de l’Escola Illa i actualment es pot veure al vestíbul de la Biblioteca Vapor Badia, que acull fins al 16 de març una exposició d’aquest i altres cartells guanyadors de concursos.