PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Novembre
2019

Sabadell dona la benvinguda al Nadal

Sabadell dona la benvinguda al Nadal

Sabadell ha donat aquesta tarda el tret de sortida al Nadal amb l’encesa de llums  als carrers de la ciutat. Enguany la novetat ha estat que l’encesa s’ha fet a tres ubicacions diferents: al Mercat Central, a les 18 h; a la pl. del Pi, a les 19 h, i a la pl. de la Creu de Barberà, a les 20 h. El fil conductor de l’encesa ha estat la carta que els Reis d’Orient han escrit a la ciutat, i s’ha completat amb una cantada de nadales. 

La franja horària d’encesa de l’enllumenat nadalenc serà de 18 a 22 h, de diumenge a divendres, i fins a les 23 h, els dissabtes. Com a dies excepcionals, el 5 i 6 de desembre s’allargarà fins a les 23 h al sector Centre; el 24 i 31 de desembre i el 5 de gener fins a la 1 h, i el 25 de desembre fins a les 24 h.

Per segon any consecutiu, s’il·luminarà l’avinguda de Francesc Macià gràcies a El Corte Inglés, Mas Avícola, Paddock i Hotels Catalonia. Així mateix, s’il·luminarà el Mercat Central i el seu entorn, amb un arbre gegant de 6 metres d’alçària, que s’ubicarà a la mateixa plaça, i l’ornamentació de 18 arbres més.

 La decoració nadalenca engalanarà diferents barris de la ciutat amb un total de 6 arbres nadalencs ubicats a punts estratègics i que han estat finançats per empreses mitjançant un conveni de patrocini: Imesco, Via Sabadell, Moventia, TUS, Ca n’Oriac Comerç i Amazon. Els arbres tindran una grandària d’entre 6 i 8 metres amb tecnologia led de baix consum i estaran ubicats a: la plaça de Catalunya, la plaça del Pi, la plaça de la Creu de Barberà, el carrer de Serra de Galliners, la plaça de Còrdova i davant del Taulí.