PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Desembre
2020

Sabadell estrena la nova carrossa de l’Ambaixador, la Màquina dels Desitjos

Una altra de les novetats d’aquest any és el llançament d’un web que permet enviar telemàticament la carta a Ses Majestats

Enguany, els Reis d’Orient comptaran amb dues novetats a Sabadell. D’una banda, l’estrena de la nova carrossa de l’Ambaixador, batejada amb el nom de la Màquina dels Desitjos. De l’altra, el llançament del nou web Carta als Reis d’Orient.

L’Ambaixador estrena nova carrossa

Aquest any veu la llum la nova carrossa de l’Ambaixador, la Màquina dels Desitjos, que se suma a les altres tres carrosses reials que es van estrenar a la Cavalcada de l’any passat. Concebuda per Joan B. Torrella i dissenyada per Eloi Linuesa, el que es pot veure damunt de la plataforma és un artefacte de fantasia a camí entre l’imaginari de Leonardo da Vinci, l’estètica de Jules Verne i la riquesa visual de Tim Burton.

Al capdamunt de la carrossa, l’Ambaixador controla tot el procés: els Minairons treballen en aquesta màquina introduint-hi els desitjos, és a dir, les cartes als Reis que es van rebent. Prement una sèrie de botons, alçaprems i interruptors, les cartes són processades i es converteixen en l’energia que dona llum a l’estel que guia a Ses Majestats fins a Sabadell. Tot plegat enmig d’un espectacle de fum, bombolles, llum i color.

Una bústia virtual per evitar contagis

Una altra de les novetats d’aquest any és el llançament del web Carta als Reis d’Orient. Tenint en compte el context sanitari actual, Ses Majestats han vist necessari facilitar que tothom pugui enviar les seves cartes comptant amb un risc zero de contagi. Aquest portal, que funciona com a bústia virtual, permet que els nens i nenes puguin enviar els seus desitjos des de qualsevol dispositiu amb accés a Internet i rebre resposta per part dels Reis d’Orient.