PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Setembre
2016

Sabadell i Castellar estudien com millorar la gestió del Ripoll i el rodal conjuntament

Durant la reunió s’han tractat diferents aspectes que preocupen els dos consistoris

Els ajuntaments de Sabadell i Castellar del Vallès estudien com col·laborar per millorar la gestió del riu Ripoll i del rodal. Una trobada entre el regidor de Sostenibilitat de Sabadell, Joan Berlanga, i el de Medi Ambient de Castellar del Vallès, Aleix Canalís, ha permès abordar diverses qüestions del conjunt de conca del Ripoll.

Joan Berlanga ha destacat que

els boscos i el riu Ripoll no entenen de termes municipals i per això volem treballar conjuntament per tenir vies de col·laboració entre els dos ajuntaments .

Durant la reunió s’han tractat diferents aspectes que preocupen els dos consistoris, com el cabal mínim del riu, la qualitat de l’aigua, la neteja del rodal, les activitats d’horta i l’estat de la sèquia Monar. Els dos regidors s’han emplaçat a col·laborar en espais d’àmbit supramunicipal per mantenir la connectivitat i millorar l'estat ecològic del riu.

També s’ha posat sobre la taula la necessitat d’actualitzar i revisar el protocol de comunicació davant situacions d'emergència entre els dos municipis per risc d'afecció al medi natural, que inclou els abocaments incontrolats a llera.