PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
abril
2016

Sabadell i Terrassa treballaran conjuntament per la defensa i dinamització del comerç urbà

Els municipis de Sabadell i Terrassa impulsaran, conjuntament amb el Consell Comarcal, una taula de treball que redefineixi el model comercial del Vallès Occidental, per tal de fer front a l’amenaça per al comerç urbà que suposa la proliferació dels usos comercials fora de la trama urbana.

 

Des del Govern municipal es considera que per a la correcta dinamització del comerç és important fer una acció coordinada amb la resta de municipis de la comarca. Per aquesta raó es va anunciar recentment la necessitat d’impulsar un Pacte Comarcal per la limitació de superfícies comercials fora de la trama urbana consolidada.

Aquest és un dels punts tractats en la reunió d’ahir, a Terrassa, entre els regidors de comerç de Terrassa i Sabadell, Amadeu Aguado i Marisol Martínez, respectivament, en el marc dels canals de col∙laboració que recentment han obert les dues cocapitals vallesanes. Tant Aguado com Martínez han coincidit en la necessitat de treballar en una estratègia comuna per impulsar i dinamitzar el comerç urbà d’ambdues ciutats –i per extensió, de la resta de la comarca‐ ja que el seu pes econòmic en l’economia de les dues localitats és molt important.

Durant la reunió es van tractar d’altres temes d’interès, com ara, la situació i futur de Mercavallès, mercat de venda al major de fruita, verdura i productes alimentaris en general que gestiona el Consell Comarcal del Vallès i que compta amb una seixantena de paradistes.