PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Octubre
2014

Sabadell ofereix una recepció a la Diputació de Jaén amb motiu de la carpa que instal·la al Parc de Catalunya aquest cap de setmana

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha rebut, aquest matí, a la delegació de la Diputació de Jaén, encapçalada pel seu president Francisco Reyes, amb motiu de la carpa que instal·len aquest cap de setmana al Parc de Catalunya per promocionar Jaén.

Tal i com ha comentat l’alcalde en la recepció d’aquest matí:

“unes 1.300 persones tenen amb Jaén la seva terra d’origen. Nosaltres sempre estem oberts i receptius a ensenyar el patrimoni cultural d’altres punts de l’estat, una manera de mostrar la riquesa i la pluralitat que tenim en tot el territori. En aquesta ocasió només podíem donar tot el suport i, més, venint d’una institució pública, que no està esperant que passi la crisi sinó que estan treballant activament per superar-la, una actitud que lliga perfectament amb el caràcter sabadellenc”.

Per la seva banda, el president de la Diputació ha volgut agrair

“totes les facilitats que hem rebut per part de l’Ajuntament per a fer possible aquest gran aparador de l’oferta turística de Jaén, el seu patrimoni, cultura i gastronomia. Actualment un 7% del nostre turisme és català i creiem que és possible augmentar aquesta xifra”.

Posteriorment, s'ha inaugurat una carpa a la plaça de l’Argub de la ciutat per promocionar els productes i la zona de Jaén. La carpa té 80 metres quadrats i està distribuïda en tres espais: un dedicat monogràficament a la promoció de la Ruta dels Castells i les Batalles, un altre dedicat a la degustació i difusió dels olis d'oliva verge extra "Jaén Selecció 2014 ", i un tercer espai dedicat a la promoció turística de la resta de destinacions que ofereix la província de Jaén.

Del 17 al 19 d’octubre, la carpa està oberta de 2/4 d’11 a 2/4 de 3 i de 5 a 9 del vespre. Excepte el diumenge que només estarà oberta al matí.

També està previst que l’espai sigui visitat per alguns grups escolars de la ciutat i que l'hotel Catalonia Sabadell, acollirà actes de promoció de l’oferta turística de Jaén dirigida a les agències de viatges de Sabadell i comarca.

Més informació del patrimoni turístic de Jaén a  www.jaenparaisointerior.es.