PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Juliol
2017

Sabadell participa en l’11è Simposi Mundial de Música Coral, que té lloc a Barcelona

Hi canten 3 cors de la ciutat i s’organitza un concert a Sabadell

Catalunya acull, per primera vegada a l’Estat, el Simposi Mundial de Música Coral, trobada que se celebra cada tres anys en algun indret de món. Amb el lema “Els colors de la pau”, l’onzena edició del festival tindrà lloc del 22 al 29 de juliol, organitzat per la Simposi Mundial de Música Coral (FCEC), i hi participaran unes 5.000 persones dels cinc continents. Hi cantaran tres corals sabadellenques i la ciutat acollirà un concert del simposi.

Per a Montserrat Chacon, regidora de Cultura, “Sabadell és l’única ciutat que té representació en els tres moments més destacats del programa: la inauguració, el concert central i la clausura. Aquesta és una mostra més de l’empenta que la ciutat té en el món de la cultura i, concretament, també en l’àmbit del cant coral”.

Representació sabadellenca

Pax Cor de Cambra intervindrà en el concert inaugural, el dissabte 22 de juliol, a les 9 del vespre, a L’Auditori, juntament amb altres formacions.

En segon lloc, la Coral Belles Arts de Sabadell serà un dels cors que cantaran a la Sagrada Família, el dimecres 26 de juliol, a les 9 del vespre, amb un programa que inclourà un compendi música sacra catalana –amb peces dels sabadellencs Narcís Casanoves, Josep Vila i Casañas i Bernat Vivancos–. A més, la Coral Belles Arts presentarà al Simposi Cantem Àfrica, el diumenge 23 de juliol, a l’Esmuc, un projecte de solidaritat gestat a Sabadell.

Finalment, el dissabte 29 de juliol, a les 9 del vespre, a L’Auditori, tindrà lloc el concert de clausura, en què cantarà el Cor Lieder Càmera i, a més, el sabadellenc Josep Vila hi dirigirà l'obra principal.

D’altra banda, Sabadell també acollirà un concert del Simposi Mundial de Música Coral. Serà el dilluns 24 de juliol, a les 10 del vespre, a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Organitzat per Joventuts Musicals de Sabadell, al preu de 15 €, es podrà veure l’actuació musical de Dopplers, un cor vocal danès que fa de cada concert una experiència comunicativa única a través de la interacció amb el públic.