PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Agost
2020

Sabadell posa en marxa una campanya de promoció per donar suport al comerç, la restauració, la cultura i l’esport

La campanya anima la ciutadania a gaudir dels serveis de la ciutat i contribuir així a reactivar sectors especialment colpejats per la crisi de la COVID-19

Sabadell posa en marxa una campanya de promoció per donar suport al comerç, la restauració, la cultura i l’esport

L’Ajuntament iniciarà els propers dies una campanya de promoció per tal de donar suport a sectors que han resultat especialment afectats per la situació generada per la COVID-19. Partint de la premissa “Sabadell et necessita” (que va adoptant diferents formes segons el missatge) i el hashtag #ImpulsemSabadell, la campanya anima els sabadellencs i sabadellenques a gaudir dels serveis de la ciutat --respectant en tot moment les indicacions de prevenció i seguretat-- i contribuir així a reactivar sectors com el comerç, la restauració, la cultura o l’esport, greument colpejats per les restriccions derivades de l’emergència sanitària. 

La campanya forma part del conjunt d’accions impulsades per l’Ajuntament per contribuir a la recuperació de diferents àmbits en el marc del Pla Covid-19 Mesures per a superar la crisi, aprovat pel Ple Municipal al mes de juliol.

Els diferents missatges de la campanya es podran veure als mupis distribuïts per tota la ciutat i també a través de vídeos que es difondran a les xarxes socials municipals. Així mateix s’han previst insercions publicitàries a diferents mitjans.

Des de l’Ajuntament es convida el conjunt d’entitats i d’usuaris i usuàries a fer-se ressò d’aquests missatges per tal de contribuir, tots plegats, a la reactivació econòmica de Sabadell.