PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Gener
2022

Sabadell proposa un nou programa per preparar fins a 60 joves en atur en el sector de la restauració o com a community manager

La preinscripció està oberta per a aquest projecte, que es desenvoluparà principalment a l’Escola de Restauració del Vapor Llonch i en el Centre de Formació Cal Molins

Sabadell proposa un nou programa per preparar fins a 60 joves en atur en el sector de la restauració o com a community manager

L’Ajuntament de Sabadell proposa el programa Sabadell Talent Jove per l’any 2022. L’objectiu és que joves en situació d’atur puguin rebre formació, orientació laboral i posar en pràctica els coneixements adquirits fent estades en empreses. Les persones interessades poden triar entre l’especialitat de restauració per preparar-se com a professionals de cuina i sala o de Community Manager per treballar en un futur gestionant les xarxes socials o la identitat i imatge de marca d’una empresa. El programa es desenvoluparà principalment a les instal·lacions de l’Escola de Restauració ubicada a l’edifici Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis) i del Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32, Sabadell).

Es tracta d’un programa totalment subvencionat per a les persones participants. Sabadell Talent Jove està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya d'Ocupació de Catalunya. Segons la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse Gonzalez:

“aquest programa encaixa amb una aposta per revertir les dades de l’atur juvenil i cobrir les necessitats actuals de les empreses que requereixen professionals amb un alt grau d’especialització. Per aquest govern és una prioritat donar resposta als joves i per això apostem per desenvolupar programes adreçats a aquest col·lectiu, alhora que donem resposta a persones d’altres edats”.

En total el nou programa inclou fins a 60 places. Per poder participar cal tenir entre 16 i 29 anys i les persones interessades han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació i dins el sistema de Garantia Juvenil. Pel que fa al nivell d’estudis, en el cas del programa formatiu de restauració, no és necessari tenir el títol de l’ESO, i en el cas d’optar al programa de Community Manager cal tenir una titulació de Cicle Formatiu de Grau Superior, Batxillerat, llicenciatura, diplomatura o grau amb necessitat d’especialització o de fer un canvi de sector professional que faciliti la seva inserció laboral.

Preinscripció oberta

L’inici previst de l’activitat serà al febrer de 2022 i es preveu finalitzar a l’octubre. Les persones interessades en optar a una de les places ofertes han de contactar amb l’equip de suport a joves de Promoció Econòmica de Sabadell S.L trucant per telèfon o adreçant-se en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h al Centre de Formació Cal Molins (93 745 32 23 / c. dels Calders, 32, Sabadell). També es pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.