PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Febrer
2016

Sabadell ratifica un conveni amb l’Obra Social”la Caixa” per fomentar la inserció laboral de col·lectius en risc d’exclusió

En els 9 anys de col·laboració de Sabadell amb el projecte Incorpora 401 persones han aconseguit una feina

 

L’Ajuntament de Sabadell ha renovat avui un acord amb l’Obra Social “la Caixa”. L’Alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez com a president de l’empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell, S.L, i el director corporatiu de la Fundació Bancària "la Caixa", Marc Simón, han signat el conveni aquest matí a Barcelona. L’objectiu del conveni és facilitar l’accés al món laboral de persones amb més dificultats per accedir al mercat de treball amb especial atenció a persones en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat.

Aquest acord significa la participació de Sabadell per novè any consecutiu en el programa Incorpora de l’Obra Social, que ja integra més de 70 associacions només a la província de Barcelona. Segons el conveni, el Vapor Llonch consolidarà i ampliarà les accions que en aquests moments ja desenvolupa en benefici d’aquests col·lectius per accedir al mercat.

Principalment aquestes actuacions consisteixen en orientar i acompanyar les possibles persones beneficiàries del projecte i buscar i col·laborar amb les empreses que vulguin cobrir una plaça vacant amb alguna de les persones beneficiàries del projecte. En els 9 anys de col·laboració de Sabadell amb el projecte Incorpora 401 persones han aconseguit una feina.

Per la seva part, l’Obra Social “la Caixa” posa a disposició dels integrats del programa Incorpora la col·laboració de la seva xarxa d’oficines. En total l’entitat destinarà 2,9 milions d’euros en 2016 i atorga al Vapor Llonch un ajut econòmic per un import de 40.000 euros per complir els objectius del conveni. L’Ajuntament de Sabadell haurà de facilitar a l’Obra Social ”la Caixa” tota la informació que calgui per saber quin és el grau d’execució dels projectes presentats.