PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Gener
2021

Sabadell reedita el Programa UBICAT per atendre 150 persones en recerca de feina amb accions d’orientació laboral i acompanyament a la inserció

L’Ajuntament ha rebut 276 mil € de subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per executar la quarta edició el projecte durant 2021

Sabadell reedita el Programa UBICAT per atendre 150 persones en recerca de feina amb accions d’orientació laboral i acompanyament a la inserció

L’Ajuntament de Sabadell posarà en marxa novament el Programa UBICAT del Servei d’Ocupació de Catalunya per millorar la ocupabilitat de persones en recerca de feina amb actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional. La Junta de Govern Local ha acceptat la subvenció de 276.836,16 € per executar el programa per mitjà de l’empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell, SL.

L’objectiu d’UBICAT és atendre de forma personalitzada cada participant. El plantejament d’UBICAT és analitzar i definir el projecte professional de cadascuna de les persones participants, incidir en les competències de base i transversals, a la vegada que es treballen aspectes motivacionals,  en eines de recerca de feina, recursos per fer front a un procés de selecció o  capacitació digital, entre d’altres.

En paral·lel es preveuen accions amb entitats, agents i empreses del territori perquè les persones participants puguin tenir una aproximació a l’entorn productiu i teixit empresarial.

El programa s’adreça a persones en situació d’atur d'especial vulnerabilitat; les inactives que no tenint feina malgrat necessitant-la, l'han deixat de buscar perquè tenen poca confiança en trobar-la; i finalment, a aquelles persones treballadores que, d'acord amb les condicions precàries del mercat de treball, no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals.

Entre aquests col·lectius es prioritzaran les persones amb un baix nivell formatiu i de qualificació o poca experiència laboral, més grans de 45 anys i altres en rics de vulnerabilitat que quedin exclosos d’altres tipus de serveis especials.

Inscripció

Per participar en el programa UBICAT cal estar registrat a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació i empadronat a Sabadell. Les persones interessades en formar part del Programa a Sabadell han de demanar cita prèvia pel servei d’orientació laboral del Vapor Llonch per mitjà del web https://www.vaporllonch.cat/ per assistir-hi a una sessió informativa sobre aquest i altres serveis  per a l’acompanyament a la inserció laboral.