PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Març
2022

Sabadell rep 438 mil€ de la Diputació de Barcelona per millorar la inserció laboral de persones en situació d’atur

Sabadell rep 438 mil€ de la Diputació de Barcelona per millorar la inserció laboral de persones en situació d’atur

Més programes d‘ocupació per a persones en atur es posaran en marxa aquest 2022 a Sabadell. En aquest cas, a les subvencions ja atorgades per part del Servei d’Ocupació de Catalunya a l’Ajuntament de Sabadell per a la contractació de persones en atur s’hi afegeix també l’aportació de la Diputació de Barcelona. En concret, la Junta de Govern Local ha acceptat avui la subvenció de la Diputació de Barcelona de 438.900,28 €.

El pla forma part de les mesures adoptades per contribuir a rebaixar les taxes d'atur als municipis de Barcelona i millorar i fomentar l'ocupació i l'ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic dels territoris de la demarcació. A Sabadell, l’aportació d’enguany de la Diputació permetrà contractar 30 persones per part de Promoció Econòmica de Sabadell S.L pel desenvolupament d’activitats laborals en l’administració municipal. La majoria dels contractes es preveuen d’una durada aproximada de sis mesos amb una data màxima d’execució fins a 31 de desembre de 2022. Les principals especialitats són: auxiliar administratiu, tècnic/a auxiliar de gestió, oficial 1ª de construcció, oficial 1ª pintura, oficial 1a neteja, oficial 1ª fusteria, oficial 1ª instal·lador, oficial 1ª magatzem, oficial 1ª jardineria.

L’objectiu com la resta de programes d’ocupació  és formar i contractar persones en atur per part de l’administració que tenen dificultats afegides o especials a l’hora de trobar feina a la vegada que es fan obres i serveis d’interès general i social a la ciutat. Per tant, tal i com indica la pròpia subvenció atorgada per la Diputació s’han de prioritzar aquella col·lectius més vulnerables.

Les ofertes de feina seran publicades al web www.vaporllonch.cat (apartat processos de selecció)  i a la borsa de treball online de l’Ajuntament de Sabadell sabadelltreball.cat.