PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Febrer
2021

Sabadell rep 645 mil€ de la Diputació de Barcelona per millorar la inserció laboral de persones en situació d’atur

Sabadell rep 645 mil€ de la Diputació de Barcelona per millorar la inserció laboral de persones en situació d’atur

Més programes d‘ocupació per a persones en atur es posaran en marxa aquest 2021 a Sabadell. En aquest cas, a les subvencions ja atorgades per part del Servei d’Ocupació de Catalunya a l’Ajuntament de Sabadell per a la contractació de persones en atur, s’hi afegeix també l’aportació de la Diputació de Barcelona. En concret, la Junta de Govern Local ha acceptat avui la subvenció de la Diputació de Barcelona de 645.171,00 €, consistent en el fons de prestació Pla de Reactivació de l’Ocupació per a l’any 2021.

El pla forma part de les mesures adoptades en el Pla de Xoc de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències de la crisi econòmica i social provocada per la COVID-19 i la conseqüent aturada en l’economia i destrucció de l’ocupació.  A Sabadell, l’aportació d’enguany de la Diputació permetrà contractar 30 persones per part de Promoció Econòmica de Sabadell S.L pel desenvolupament d’activitats laborals en l’administració municipal. La majoria dels contractes es preveuen d’una durada de sis mesos amb una data màxima d’execució fins a 31 de desembre de 2021.

L’objectiu, com la resta de programes d’ocupació, és formar i contractar persones en atur per part de l’administració que tenen dificultats afegides o especials a l’hora de trobar feina, a la vegada que es fan obres i serveis d’interès general i social a la ciutat. Per tant, tal i com indica la pròpia subvenció atorgada per la Diputació s’han de prioritzar aquella col·lectius més vulnerables.

Les ofertes de feina seran publicades al web www.vaporllonch.cat (apartat processos de selecció) i a la borsa de treball online de l’Ajuntament de Sabadell sabadelltreball.cat.