PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Juliol
2017

Sabadell s’afegeix a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

El 9 de juliol a la Bassa, a Joan Serra, al Cercle Sabadellès, al Club de Tennis i al Club Natació Sabadell

Sabadell s’afegeix a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

L’Ajuntament de Sabadell i diverses entitats es sumen a la celebració de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). És per això que la jornada, prevista per al proper diumenge 9 de juliol, comptarà amb activitats a la Bassa, les Piscines municipals Joan Serra –gestionades per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC)–, al Cercle Sabadellès 1856, al Club de Tennis Sabadell i al Club Natació Sabadell (CNS). D’aquesta manera, la ciutat participa, de nou, a aquesta acció solidària en favor de les persones afectades.

La Bassa


A la Bassa es muntarà un espai promocional per a la venda de productes des de les 10 del matí fins a l’1 del migdia. Els diners que es recullin es donaran a la FEM. Durant tot el dia es farà promoció de la campanya i s’animarà a la gent a nedar en solidaritat amb la Fundació. A les 12 del migdia es convidarà el públic a ficar-se a la piscina, acte que es repeteix a totes les piscines adherides a la campanya.

El regidor de Salut, Ramon Vidal, ha assenyalat avui, a la Bassa, durant la presentació de la campanya, que “s’han invertit molts esforços per tenir a punt la Bassa i crec que és un molt bon espai per celebrar aquesta iniciativa solidària de tanta tradició i envergadura com el Mulla’t”. Vidal, a més, ha fet una crida a la participació el dia 9 “i que Sabadell es mulli amb aquesta causa a favor de les 7.000 persones que pateixen l’esclerosi múltiple a Catalunya”.

Piscines Municipals Joan Serra

Tothom que vulgui podrà nedar metres a la piscina i rebre un diploma acreditatiu. També es podran comprar productes de la Campanya o fer donatius. La UFEC, d’altra banda, farà una aportació per valor de les entrades puntuals que es venguin aquell dia.

Cercle Sabadellès 1856

Entre les 10 i les 12h es reservarà una part de la piscina interior i exterior per a aquells socis i sòcies que vulguin col·laborar fent metres nedant. Cada participant rebrà un diploma acreditatiu amb els metres nedats. A les 12 h tots els participants faran un salt conjunt a la piscina. Durant les setmanes prèvies s’ha fet venda de productes de la campanya i difusió a través de les xarxes socials i canals de comunicació del Club.

Club de Tennis Sabadell

Els socis i sòcies podran nedar per la campanya i rebran un diploma acreditatiu de la seva participació. A més, l’entitat tindrà un espai dedicat a la venda dels productes de la campanya per a la recaptació de fons, on també es podran fer donatius. Per tal d’adaptar la campanya a les particularitats de l’entitat, es donarà a la campanya 0,50 € per cada ace dels jugadors de tennis i pàdel durant la jornada.

Club Natació Sabadell

La Fundació Club Natació Sabadell ha concentrat els actes a la piscina de 25 metres del carrer dels Montcada, on els socis i sòcies podran nedar per la campanya. Hi haurà també un punt informatiu, amb voluntaris de la FEM, i de venda de productes. Durant tota la setmana prèvia s’està fent difusió a través dels casals d’estiu de l’entitat, on cada dia els nens i nenes neden uns metres per donar el seu suport al Mulla’t.

Mulla’t per l’Esclerosi

Són més de 625 les piscines que enguany participen al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, campanya que des de fa 24 anys impulsa la FEM. D’aquesta manera, milers de ciutadans i ciutadanes es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones afectades per aquesta malaltia només a Catalunya.

L'esclerosi múltiple és una afecció del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. La campanya persegueix la sensibilització social en favor de la investigació de les causes i els tractaments, cada vegada més efectius. I també contribuir a la millora de la qualitat de vida de persones malaltes afectades i familiars.